Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

Groots in technische kunststoffen

Kunststofoplossingen, speciaal op maat gemaakt

Engineering, prototyping en 3D-printing

Van engineering tot productie, dat is waar we bij BXS bv dagelijks mee bezig zijn. Alles start met een goed ontwerp en een duidelijk prototype om zo alle kunststofoplossingen, van groot naar klein, te kunnen realiseren.

TOP QUALITY

Prototyping & 3D-printing

Soms is het idee van onze klanten nog wat abstract. Onze engineers proberen dan dat idee tot leven te brengen, in eerste instantie met een 3D-tekening. Als dat niet genoeg is, zetten we onze 3D-printer aan de slag om een prototype te printen, helemaal op schaal van het uiteindelijke eindproduct. Op deze manier hebben we direct een concreet voorbeeld van wat we voor de klant kunnen maken, maakt het toch wat makkelijker uitleggen.  

Maatwerk

Bij BXS bv werken we maar heel weinig met standaardproducten. We staan onze klanten van A tot Z bij. We starten met een schets op papier, dat wordt uitgetekend in 3D en daarna gaan we aan de slag in de productie. We nemen onze klant mee in het complete proces, zodat de producten helemaal op maat en compleet naar wens zijn. Dat kan van een geleiding voor onze machinefabrikanten tot het adviseren en ontwerpen van complete gevelbekleding voor ons reclame makers.

Altijd op zoek naar de juiste totaaloplossing

Van een op maat gemaakte opslagtank tot grote series filterbehuizingen

Bij BXS bv zijn we altijd op zoek naar de juiste totaaloplossing. Of dat nou een enkele opslagtank is, speciaal gemaakt voor de vraag van de klant, of dat het een complete serie is. Bij BXS bv denken we mee, we zullen nooit zomaar beginnen met produceren zonder dat we onze klant het hemd van het lijf hebben gevraagd over de toepassing van het product. Van de plek waar het product komt te staan tot aan het aantal mensen dat met het product mag gaan werken. We zorgen dat we ons kunnen verplaatsen in de wensen van de klant, daardoor worden enkel de beste kunststofoplossingen ontwikkeld, duurzaam én groen. Klaar voor de toekomst.  

Benieuwd of we voor jou iets kunnen betekenen? Bekijk onze projecten!

Natuurlijk gaat er bij ons ook weleens wat mis, we zijn hier allemaal mensen (alhoewel er ook heuze robotarmen ons ondersteunen bij het bedienen van onze machines… Maar verder zijn we allemaal mensen 😉). We blijven van begin tot eind én daarna met onze klant in contact. Niet tevreden? We zoeken samen naar de juiste oplossing.

Soms is het lastig uit te leggen wat we allemaal kunnen betekenen voor onze klanten, neem een kijkje bij onze projecten en bekijk wat we voor u kunnen doen.  

Graag tot snel, bij BXS bv! 

Engineering

Bij BXS bv werken onze engineers nauw samen met onze werkvoorbereiders. Het programmeren van de machines gaat dus altijd in overleg. Zo weet iedereen van kantoor tot productie wat we voor onze klanten creëren en hoever we zijn in het proces, wel zo makkelijk communiceren!

Van klein tot groot

Van tandwiel tot complete opslagtank

Geen project te groot

Bij BXS bv werken we iedere dag met meerdere engineers om de producten van onze klanten tot leven te laten komen. Van een tandwieltje voor in de machine tot een complete opslagtank inclusief bijbehorend leidingwerk voor de chemische industrie. Onze engineers draaien nergens hun hand voor om. Omdat onze engineers van alle markten thuis zijn, worden ook de programma’s van de machines zelf geschreven door onze engineers, uiteraard met behulp van onze werkvoorbereiders. Op deze manier zijn de lijntjes kort en weet de complete organisatie hoe we te werk gaan om onze klant te voorzien van een product op maat.  

We hebben alles tot onze beschikking.

Benieuwd naar wat BXS voor u kan betekenen? We maken graag kennis met u! Neem contact op via onderstaand formulier en we komen zo snel als kan bij u terug. We plannen dan graag een (telefonische) afspraak in.  

Freesafdeling

Lasafdeling

Laserafdeling

Heldere verlijming

Zaagafdeling

20 vakmensen

Volg ons:
Boven

WINKELMAND 0

ONLANGS BEKEKEN 0

Contactformulier

Vul hieronder je contact infomatie in en we zullen contact met je opnemen.

Particulieren
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren. Hiervoor verwijzen we je graag door naar ons dochterbedrijf: voordeligkunststof.nl voor eenmalige en kleine aankopen.

ASSORTIMENT
OFFERTE

Leuk dat we mee mogen werken aan uw klus!
Klik hieronder op “offerte formulier” en vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

We streven ernaar om binnen twee werkdagen met een geschikt antwoord of een geschikte offerte te komen. Mocht dat langer duren, dan nemen we daarover natuurlijk contact met u op.

Log in of wordt klant

Om te kunnen bestellen en uw prijzen te bekijken heeft u een account nodig.

Haven 17
5161 PB, Sprang Capelle

info@bxs-bv.nl

Telefoon: +31 (0)416 283478