Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

PROJECTEN

Zwembad

Zwembad

Bij BXS bv maken we allerlei kunststof oplossingen. Van een klein onderdeel voor in een machine tot aan… Een zwembad!  Jazeker!  

In dit geval zijn we voor onze klant aan de gang gegaan met het maken van een zwembad, inclusief compleet Plug & Play zwembadinstallatie. Samen met de klant kijken we onder andere naar hoe het zwembad constructief het beste in elkaar gezet kan worden. Daarnaast kijken we naar de wensen van de afmetingen van het zwembad, om vervolgens een zo duurzaam mogelijke oplossing te maken. We denken mee van de kleur van de zwembadbak tot aan de plek van het trapje. Daarnaast gaan we, samen met onze partners, op zoek naar de juiste zwembadinstallatie. Van filters tot aan skimmers en verlichting, we adviseren in het complete plaatje.  

Nadat alle wensen van de klant op papier staan, gaan onze engineers aan de slag met een tekening. Zodra deze tekening gereed is, wordt het tijd om de werktekeningen in de machines te programmeren en instrueren we onze lassers. Zij zorgen ervoor dat het complete bad in elkaar gelast wordt, inclusief alle appendages voor het zwembad, zoals het roldek en de verlichting. Als het complete zwembad in elkaar gelast is, nodigen we onze klant uit om een kijkje te nemen. Alles wordt nogmaals doorgelopen, nog voordat het zwembad op transport gaat. Als alles is goedgekeurd, wordt een afspraak gemaakt voor het transport. We begeleiden het complete proces vanaf onze fabriek tot aan in de tuin van onze klant.  

In dit geval heeft de klant het zwembad zelf geïnstalleerd, maar op aanvraag kan ook BXS bv dit begeleiden. 

Eigenschappen project

 • Duurzaam materiaal
  Duurzaam materiaal
 • Compleet op maat gemaakt
  Compleet op maat gemaakt
 • Advies over te gebruiken materialen
  Advies over te gebruiken materialen
 • Begeleiding voor transport
  Begeleiding voor transport
 • Begeleiding van graven van het gat tot het plaatsen van het zwembad
  Begeleiding van graven van het gat tot het plaatsen van het zwembad

Gebruikte producten

Voor dit zwembad is gebruik gemaakt van HDPE 10mm in de kleur antraciet. In samenwerking met onze partner SIBO Fluidra worden de juiste filters, skimmers, roldekken en overige appendages uitgekozen. Dit is per zwembad verschillend en is geheel in te vullen naar de wensen van de klant.  

Bewerkingsmethodes

Voor dit project hebben we verschillende bewerkingsmethodes gebruikt. Natuurlijk is dit een compleet op maat gemaakt zwembad, helemaal naar de wens van de klant. Op basis van uw wensen gaan we aan de slag.  

Voor dit zwembad hebben het volgende gedaan: 

 • Engineering
  Engineering
 • Inclusief montage
  Inclusief montage

Vraag een offerte aan

Heeft u een soort gelijk project? Bij BXS bv staan we natuurlijk voor je klaar. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken.  

Alle projecten beginnen bij ons met een soort intake gesprek, natuurlijk geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar je wensen en gaan we onderzoeken of we een oplossing hebben bij BXS bv. Aan de hand daarvan zetten we onze engineers en vakmannen aan het werk.  

Alles valt en staat met een goed idee en een tekening of schets. Dus vraag nu uw offerte aan en upload uw bestand. Wij kunnen dan al het een en ander bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tot snel, bij BXS bv.  


Zagen

Wij zagen onze platen met CNC opdeelzaagbanken. Dit zijn zeer geavanceerde machines welke uw platen zagen tot 0,5mm nauwkeurig. Dit kan van 1 tot 100mm dik afhankelijk van het materiaal. Zelf zou u kunnen zagen met een goede cirkelzaag. De meeste kunststoffen laten zich goed zagen met een fijntandige zaag.

Boren

Boren van kunststoffen kan soms erg vervelend zijn. Goed gereedschap is het halve werk. Met een boormachine en goede HSS boren, kunt u kunststof zelf goed boren. Wij doen dit ook graag voor u op aanvraag.

Frezen

Met onze diverse 3 en 5 assige freesbanken, produceren wij van allerlei verschillende producten. Dit zijn CNC (computer gestuurde) machines. Wij zijn er voor uw kleine en grote series. Let op dat bij het frezen van binnenkanten, altijd een kleine radius blijft staan door de diameter van de frees. 

Lassen

Kunststof lassen? Jazeker, dat doen wij. Lassen van kunststoffen doet u met een speciale hete lucht föhn en lasdraad. U kunt niet alle materialen lassen. PP, HDPE, PC, PVDF en PVC zijn de meest voorkomende lasbare kunststoffen. Met de juiste tools, zou u eventueel zelf kunnen lassen. Let op, dit is een echte ambacht en ziet er makkelijker uit dan dat het is.

Lijmen

Verlijmen in de kunststofmarkt beperkt zich erg in de materialen. Wij verlijmen voornamelijk acrylaat, polycarbonaat en pvc tot halffabricaat of eindproduct. Showroomstollen, overzetkappen, afschermingen en zelfs aquaria, kunt u maken middels speciale verlijmingen. Zelf verlijmen kan een leuke uitdaging zijn als thuisproject.

Bedrukken

Bedrukken van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we je verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.

Bestickeren

Bestickeren van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we je verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.

Laseren

Laseren van kunststoffen is vooral voor zicht werk. Denk aan letters, logo’s en kleine technische producten. Mooie afgewerkte komen zo van de machine af. Sommige materialen krijgen zelfs een gepolijste afwerking.

Buigen

Buigen van kunststoffen kunnen wij tot in de lengte van 3000mm lang met onze buigbank. Buigen doen wij altijd verwarmd. Denk aan PVC, Polycarbonaat, acrylaat en zelfs HDPE. Het buigen is erg verschillend per dikte en per toepassing. Een eigen hitte draad maken is een leuk thuisproject.

Bestickeren

Bestickeren van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we je verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.
Volg ons:
Boven
WINKELMAND 0
ONLANGS BEKEKEN 0
ASSORTIMENT
OFFERTE

Leuk dat we mee mogen werken aan uw klus!
Klik hieronder op “offerte formulier” en vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

We streven ernaar om binnen twee werkdagen met een geschikt antwoord of een geschikte offerte te komen. Mocht dat langer duren, dan nemen we daarover natuurlijk contact met u op.

Log in of wordt klant

Om te kunnen bestellen en uw prijzen te bekijken heeft u een account nodig.

Haven 17
5161 PB, Sprang Capelle

info@bxs-bv.nl

Telefoon: +31 (0)416 283478