Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

Groots in technische kunststoffen

Welkom. Bij bxs bv.

Maak kennis met BXS BV.

Al 3 generaties experts in kunststof bewerking. We zijn betrouwbare vakmannen, creatieve ontwikkelaars en vakkundige uitvoerders. Een hecht team van professionals dat al vijfentwintig jaar functioneert als katalysator voor de business van onze klanten. Ondanks onze leeftijd lopen we voorop. We hebben oog voor trends en durven te innoveren. We begrijpen wat de toekomst van ons vraagt. Want technologie verandert de wereld in een hoog tempo.

Welkom. – Joost van Boxel

BXS BV.

Wat je over ons moet weten.

Welkom, in onze kunststof fabriek.

BXS is meer dan alleen een plaat op maat. Op het gebied van kunststoffen kunnen wij u helpen van ontwerp tot daadwerkelijk eindproduct. Het enige wat we van u vragen is een goed idee, wij regelen de rest!

Samenwerking is key

Wij geloven in de kracht van samenwerken, innoveren en kwaliteit.

Een gemiddeld project van ons ziet er als volgt uit:  
U bent engineer of een creatief brein (of allebei 😊) en u bent op zoek naar kunststof oplossingen. U vindt BXS en stuurt een mailtje of geeft een belletje. De bal rolt, want wij zijn dol op aanvragen waar wij onze creativiteit en oplossingsgerichtheid de vrije loop kunnen laten. We willen het liefst meteen voor u aan de slag, maar willen eerst zeker weten hoe we u het beste tot dienst kunnen zijn. We nodigen u daarom geheel vrijblijvend uit voor een kop koffie en een ronde door onze fabriek.  

Voor u is ondertussen helemaal duidelijk hoe we u kunnen helpen. Alle vakmannen komen een kijkje nemen en zullen meedenken over een oplossing voor uw vraag. Na ons vrijblijvende overleg, zetten we een prijsindicatie op papier. U gaat akkoord en we gaan daarna onze engineers aan de gang zetten, zij zetten alles op tekening zodat we precies kunnen inzien wat we nodig hebben om de oplossing tot leven te brengen. Een concrete prijs wordt gegeven en wanneer daar akkoord op is, begint ons productieproces.

Binnen no-time hebben we uw product, idee of oplossing klaarliggen en gaat u met een tevreden gevoel aan de slag!

Meesters

in KUNSTSTOF

Generaties kennis en ervaring
Alles onder een dak.

Bij BXS bv verzorgen wij het complete plaatje. Met onze kunststofspecialisten zijn we u van dienst van engineering tot productie. Al sinds 2002 zijn we dagelijks bezig met op maat gemaakte kunststof oplossingen.  

Bij BXS staan we iedere dag met 25 specialisten voor je klaar om uw kunststof project tot leven te brengen. In onze fabriek vind u onder andere 3 zaagbanken, 4 freesbanken, een afdeling voor het laseren en verbuigen en een lasafdeling.

Sinds 2002

25 specialisten

Door heel Nederland

Volg ons:
Boven
WINKELMAND 0
ONLANGS BEKEKEN 0
ASSORTIMENT
OFFERTE

Leuk dat we mee mogen werken aan uw klus!
Klik hieronder op “offerte formulier” en vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

We streven ernaar om binnen twee werkdagen met een geschikt antwoord of een geschikte offerte te komen. Mocht dat langer duren, dan nemen we daarover natuurlijk contact met u op.

Log in of wordt klant

Om te kunnen bestellen en uw prijzen te bekijken heeft u een account nodig.

Haven 17
5161 PB, Sprang Capelle

info@bxs-bv.nl

Telefoon: +31 (0)416 283478