Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

WE HELPEN JE VERDER

De echte fabriek

Welkom bij ons in de fabriek

Hier werken wij met een hecht team hard aan uw eindproduct. Betrouwbare vakmannen, creatieve engineers en een service gericht verkoopteam. We streven om voorop te lopen door te innoveren en investeren in nieuwe mogelijkheden, mensen en machines binnen de kunststofverwerkende industrie. We zagen, frezen, buigen, lijmen, lassen, laseren en assembleren diverse kunststofmaterialen op maat. Wij staan met onze mensen en diensten klaar om van uw idee, werkelijkheid te maken.

ONZE VAKMANNEN

Bij BXS werken we met een hecht team aan uw kunststofproject. In eerste instantie zult u voornamelijk contact hebben met onze kunststofexperts op de verkoopafdeling. Ook onze creatieve engineers staan voor u klaar. Onze machine-operators zorgen ervoor dat uw product keurig van de machines afkomen. Onze kunststoflassers zorgen dat alles netjes gelijmd of gelast wordt. De dames bij de eindcontrole controleren uw product nauwkeurig aan de hand van de tekening en pakken het zo netjes mogelijk in. Dan is het aan onze bezorgservice om dit netjes bij u af te leveren. 

ONZE ZAAGMACHINES

Wij zijn uitgerust met 2 CNC zaagmachines. CNC betekent dat dit computer-gestuurde zaagmachines zijn welke door een operator wordt bediend. We voeren de juiste afmetingen in en de machine doet, tot in de kleinste nauwkeurigheid, de rest! De operator haalt nog even de scherpe zaagkantjes eraf en dan is het product klaar voor verzending.

ONZE FREESMACHINE(S)

Ook onze freesmachines zijn computer gestuurd. In totaal staan er vier freesmachines, welke allemaal worden aangestuurd door een operator. Via verschillende teken- en engineeringssystemen worden de producten in de machine geladen. De operator houdt nauwlettend in de gaten of dit goed gaat. Ook hier worden de scherpe kantjes nog even van het product afgehaald, dan is het klaar om naar de eindcontrole te gaan!

ONZE LASSERS EN NOG VEEL MEER...

Buiten onze machines hebben we ook nog een belangrijke afdeling binnen BXS: de Lasafdeling. Kunststoflassen is een vak apart, we zijn dan ook erg trots op onze vakmannen op de lasafdeling. In totaal hebben we een viertal lassers die geen uitdaging uit de weg gaan. Daarnaast hebben we nog een laser, een buigbank en een aparte afdeling voor het verlijmen van heldere kunststoffen. Bij deze disciplines is vakmanschap erg belangrijk. Lijmen en lassen kunt u ook zelf, maar we adviseren u altijd om eens een kijkje te nemen in onze fabriek. Dan kunt u onze vakmannen live aan het werk zien!

BEWERKINGS MOGELIJKHEDEN

Al met al is er van alles mogelijk in uw kunststofproject! In onze fabriek gaan we er iedere dag voor om de meest toffe kunststofproducten en -ideeën werkelijkheid te maken. De bewerkingsmogelijkheden bij kunststoffen zijn er bijna teveel om op te noemen… Maar dat hebben we toch maar even voor u gedaan. 

Mogen we u helpen?

Zagen 

Wij zagen onze platen met CNC opdeelzaagbanken. Dit zijn zeer geavanceerde machines welke uw platen zagen tot 0,5mm nauwkeurig. Dit kan van 1 tot 100mm dik afhankelijk van het materiaal. Zelf zou u kunnen zagen met een goede cirkelzaag. De meeste kunststoffen laten zich goed zagen met een fijntandige zaag.

Boren 

Boren van kunststoffen kan soms erg vervelend zijn. Goed gereedschap is het halve werk. Met een boormachine en goede HSS boren, kunt u kunststof zelf goed boren. Wij doen dit ook graag voor u op aanvraag.

Frezen 

Met onze diverse 3 en 5 assige freesbanken, produceren wij van allerlei verschillende producten. Dit zijn CNC (computer gestuurde) machines. Wij zijn er voor kleine en grote series.  Let op dat bij het frezen van binnenkanten, altijd een kleine radius blijft staan door de diameter van de frees. Wilt u een product laten frezen? Stuur dan uw aanvraag hier.

Lassen 

Kunststof lassen? Jazeker, dat doen wij. Lassen van kunststoffen doet u met een speciale hete lucht föhn en lasdraad. U kunt niet alle materialen lassen. PP, HDPE, PC, PVDF en PVC zijn de meest voorkomende lasbare kunststoffen. Met de juiste tools, zou u eventueel zelf kunnen lassen. Let op, dit is een echte ambacht en ziet er makkelijker uit dan dat het is. Wilt u een product laten lassen? Stuur dan uw aanvraag hier.

Laseren 

Laseren van kunststoffen is vooral voor zicht werk. Denk aan letters, logo’s en kleine technische producten. Mooie afgewerkte komen zo van de machine af. Sommige materialen krijgen zelfs een gepolijste afwerking. Wilt u een product laten laseren? Stuur dan uw aanvraag hier.

Lijmen 

Verlijmen in de kunststofmarkt beperkt zich erg in de materialen. Wij verlijmen voornamelijk acrylaat, polycarbonaat en pvc tot halffabricaat of eindproduct. Showroomstollen, overzetkappen, afschermingen en zelfs aquaria, kunt u maken middels speciale verlijmingen. Zelf verlijmen kan een leuke uitdaging zijn als thuisproject. Vindt u het makkelijker om het bij ons te laten doen, stuur hier uw aanvraag.

Buigen 

Buigen van kunststoffen kunnen wij tot in de lengte van 3000mm lang met onze buigbank. Buigen doen wij altijd verwarmd. Denk aan PVC, Polycarbonaat, acrylaat en zelfs HDPE. Het buigen is erg verschillend per dikte en per toepassing. Een eigen hitte draad maken is een leuk thuisproject. Vindt u het makkelijker om het bij ons te laten doen, stuur hier uw aanvraag.

Bedrukken

Bedrukken van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we u verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.

Bestickeren

Bestickeren van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we u verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.

Volg ons:
Boven
WINKELMAND 0
ONLANGS BEKEKEN 0
ASSORTIMENT
OFFERTE

Leuk dat we mee mogen werken aan uw klus!
Klik hieronder op “offerte formulier” en vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

We streven ernaar om binnen twee werkdagen met een geschikt antwoord of een geschikte offerte te komen. Mocht dat langer duren, dan nemen we daarover natuurlijk contact met u op.

Log in of wordt klant

Om te kunnen bestellen en uw prijzen te bekijken heeft u een account nodig.

Haven 17
5161 PB, Sprang Capelle

info@bxs-bv.nl

Telefoon: +31 (0)416 283478