Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

PROJECTEN

Auto inlage

Netjes en beschermd onderweg

Onze klant, een stratenmaker (sierbestrating, grondwerk en tuinen), heeft al heel wat auto’s versleten met zijn werkzaamheden. Door het aantal te vervoeren stenen, grond en andere benodigdheden was zijn auto of bestelbus snel beschadigd en vies. Eigenlijk was hij op zoek naar een op maat gemaakte oplossing, zodat zijn auto zelf netjes en beschermd voor beschadigingen zou blijven. 

Geen enkel probleem bij BXS bv. De auto werd gebracht en samen zijn we op zoek gegaan naar een passende oplossing. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een kunststof inlage voor zijn kofferbak. Helemaal op maat gemaakt, speciaal en enkel en alleen voor deze auto. De kofferbak inlage is compleet gemaakt met extra opbergvakken en stevige bescherming voor de auto. In dit geval hebben we gekozen voor een HDPE kofferbak inlage, gemaakt van 10mm dik zwarte HDPE. Dit materiaal is stevig en gemakkelijk schoon te maken. Ideaal dus voor de wens van onze klant.   

De kofferbak is opgemeten, het materiaal wordt op maat gezaagd en de verschillende boorgaten worden gefreesd. Uiteindelijk hebben onze lassers de inlage helemaal in elkaar gezet en netjes gelast met HDPE lasdraad. Ook is de inlage netjes door onze vakmannen gemonteerd in de auto.  

Al met al is dit een hele simpele en praktische oplossing. Vanwege de materiaalkeuze (HDPE 10mm zwart) is dit ook nog eens een hele duurzame oplossing, dit materiaal gaat lang mee en zal niet makkelijk scheuren of kapot gaan. Wanneer deze kunststof kofferbak inlage niet meer nodig is, kan het materiaal door ons gemakkelijk worden gerecycled en hergebruikt worden. Zo dragen we ook ons steentje bij aan het milieu.

Eigenschappen project

 • Duurzaam materiaal
  Duurzaam materiaal
 • Compleet op maat gemaakt
  Compleet op maat gemaakt
 • Inclusief montage
  Inclusief montage

Gebruikte producten

Voor deze inlage hebben we gebruik gemaakt van de HDPE zwarte plaat van 10mm dik. Voor de montage hebben we gebruik gemaakt van verschillende bouten en moeren, om de inlage netjes passend en stevig te maken is gebruik gemaakt van lasdraad.  

Bewerkingsmethodes

Voor dit project hebben we verschillende bewerkingsmethodes gebruikt. Natuurlijk is dit een compleet op maat verzorgde auto inlage, we kunnen deze inlage voor alle automerken maken. Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag.  

Voor deze inlage hebben het volgende gedaan: 

 • Engineering
  Engineering
 • Inclusief montage
  Inclusief montage

Vraag een offerte aan

Heeft u een soort gelijk project? Bij BXS bv staan we natuurlijk voor u klaar. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken.  

Alle projecten beginnen bij ons met een soort intake gesprek, natuurlijk geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar uw wensen en gaan we onderzoeken of we een oplossing hebben bij BXS bv. Aan de hand daarvan zetten we onze engineers en vakmannen en -vrouwen aan het werk.  

Alles valt en staat met een goed idee en een tekening of schets. Dus vraag nu uw offerte aan en upload uw bestand. Wij kunnen dan al het een en ander bekijken en nemen dan gericht en zo snel mogelijk contact met u op.  

Tot snel, bij BXS bv.  


Bekijk onze andere projecten

Zagen

Wij zagen onze platen met CNC opdeelzaagbanken. Dit zijn zeer geavanceerde machines welke uw platen zagen tot 0,5mm nauwkeurig. Dit kan van 1 tot 100mm dik afhankelijk van het materiaal. Zelf zou u kunnen zagen met een goede cirkelzaag. De meeste kunststoffen laten zich goed zagen met een fijntandige zaag.

Boren

Boren van kunststoffen kan soms erg vervelend zijn. Goed gereedschap is het halve werk. Met een boormachine en goede HSS boren, kunt u kunststof zelf goed boren. Wij doen dit ook graag voor u op aanvraag.

Frezen

Met onze diverse 3 en 5 assige freesbanken, produceren wij van allerlei verschillende producten. Dit zijn CNC (computer gestuurde) machines. Wij zijn er voor uw kleine en grote series. Let op dat bij het frezen van binnenkanten, altijd een kleine radius blijft staan door de diameter van de frees. 

Lassen

Kunststof lassen? Jazeker, dat doen wij. Lassen van kunststoffen doet u met een speciale hete lucht föhn en lasdraad. U kunt niet alle materialen lassen. PP, HDPE, PC, PVDF en PVC zijn de meest voorkomende lasbare kunststoffen. Met de juiste tools, zou u eventueel zelf kunnen lassen. Let op, dit is een echte ambacht en ziet er makkelijker uit dan dat het is.

Lijmen

Verlijmen in de kunststofmarkt beperkt zich erg in de materialen. Wij verlijmen voornamelijk acrylaat, polycarbonaat en pvc tot halffabricaat of eindproduct. Showroomstollen, overzetkappen, afschermingen en zelfs aquaria, kunt u maken middels speciale verlijmingen. Zelf verlijmen kan een leuke uitdaging zijn als thuisproject.

Bedrukken

Bedrukken van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we je verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.

Bestickeren

Bestickeren van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we je verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.

Laseren

Laseren van kunststoffen is vooral voor zicht werk. Denk aan letters, logo’s en kleine technische producten. Mooie afgewerkte komen zo van de machine af. Sommige materialen krijgen zelfs een gepolijste afwerking.

Buigen

Buigen van kunststoffen kunnen wij tot in de lengte van 3000mm lang met onze buigbank. Buigen doen wij altijd verwarmd. Denk aan PVC, Polycarbonaat, acrylaat en zelfs HDPE. Het buigen is erg verschillend per dikte en per toepassing. Een eigen hitte draad maken is een leuk thuisproject.
Volg ons:
Boven

WINKELMAND 0

ONLANGS BEKEKEN 0

ASSORTIMENT
OFFERTE

Leuk dat we mee mogen werken aan uw klus!
Klik hieronder op “offerte formulier” en vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

We streven ernaar om binnen twee werkdagen met een geschikt antwoord of een geschikte offerte te komen. Mocht dat langer duren, dan nemen we daarover natuurlijk contact met u op.

Log in of wordt klant

Om te kunnen bestellen en uw prijzen te bekijken heeft u een account nodig.

Haven 17
5161 PB, Sprang Capelle

info@bxs-bv.nl

Telefoon: +31 (0)416 283478