Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

PROJECTEN

HDPE geluidsdemper

Het totale traject: ontwerp tot installatie van HDPE geluidsdempers

Van insectenbakjes, tot machineonderdelen naar grootschalige kunststofprojecten zoals HDPE geluidsdempers op het dak. Bij BXS bv is niks te gek. Voor onze klant maakten we een op maat gemaakte HDPE geluidsdemper voor op het dak.

We maakten de complete kunststofoplossing, inclusief de constructieve expertise en de engineering van het product. Alsof dat niet genoeg is, verzorgden we ook de installatie van het project op locatie.

Van begin tot eind heeft dit project een aantal maanden geduurd. We starten met een gesprek waar de klant zijn wensen aangeeft. De probleemanalyse wordt opgesteld en samen met onze engineers en constructeurs wordt het eerste idee voor het gewenste product geschetst. Een aantal weken van verschillende meetings start om zo het product vorm te geven en de haalbaarheid van het project in kaart te brengen. Zodra dit akkoord is, wordt een uitgebreide inschatting gemaakt van de te maken kosten.

Na akkoord van de klant gaan we er alles aan doen om dit project in gang te zetten. De tekenaars gaan aan het werk om ervoor te zorgen dat onze werkvoorbereiders de machines kunnen installeren. Partners voor de stalen constructie worden opgetrommeld en aanbesteed. Daarna kan het laswerk beginnen. Zodra alles rond is, is het tijd voor de installatie. Met onze buitendienstmonteurs hebben we jarenlange ervaring in dienst, die ervoor zorgen dat dit project van begin tot eind veilig en juist wordt uitgevoerd.

Bij BXS bv staat het proces centraal. Samen met de klant zoeken we naar de juiste oplossing. We denken hierbij graag mee aan de haalbaarheid. Onze technische knowhow zorgt ervoor dat we een duidelijk en sterk product kunnen maken en aanleveren.

Meesters is kunststof. Zo noemen ze ons ook wel.

Eigenschappen project

 • Duurzaam materiaal
  Duurzaam materiaal
 • Complete engineering van het product
  Complete engineering van het product
 • Uiteenzetten van het project
  Uiteenzetten van het project
 • Plaatsen op locatie
  Plaatsen op locatie
 • Compleet op maat gemaakt
  Compleet op maat gemaakt

Gebruikte producten

Het is teveel om op te noemen welke producten we allemaal hebben gebruikt. In dit specifieke geval hebben is de basis HDPE gecombineerd met staal. Op basis van de wensen van de klant zijn verschillende toebehoren samengesteld en bevestigd op het product.

Bewerkingsmethodes

Voor dit project hebben we verschillende bewerkingsmethodes gebruikt. Natuurlijk is dit een compleet op maat gemaakte tank, die ook nog eens op een specifieke plek op locatie geplaatst en geïnstalleerd diende te worden. Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag.  

Voor deze tanks hebben het volgende gedaan: 

 • Engineering
  Engineering
 • Inclusief montage op locatie
  Inclusief montage op locatie
 • Constructie
  Constructie

Vraag een offerte aan

Heb jij een soort gelijk project? Bij BXS bv staan we natuurlijk voor je klaar. Je kan het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken.  

Alle projecten beginnen bij ons met een soort intake gesprek, natuurlijk geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar je wensen en gaan we onderzoeken of we een oplossing hebben bij BXS bv. Aan de hand daarvan zetten we onze engineers en vakmannen aan het werk.  

Alles valt en staat met een goed idee en een tekening of schets. Dus vraag nu je offerte aan en upload je bestand. Wij kunnen dan al een en ander bekijken en nemen dan gericht en zo snel mogelijk contact met je op.  

Tot snel, bij BXS bv.  


Zagen

Wij zagen onze platen met CNC opdeelzaagbanken. Dit zijn zeer geavanceerde machines welke uw platen zagen tot 0,5mm nauwkeurig. Dit kan van 1 tot 100mm dik afhankelijk van het materiaal. Zelf zou u kunnen zagen met een goede cirkelzaag. De meeste kunststoffen laten zich goed zagen met een fijntandige zaag.

Boren

Boren van kunststoffen kan soms erg vervelend zijn. Goed gereedschap is het halve werk. Met een boormachine en goede HSS boren, kunt u kunststof zelf goed boren. Wij doen dit ook graag voor u op aanvraag.

Frezen

Met onze diverse 3 en 5 assige freesbanken, produceren wij van allerlei verschillende producten. Dit zijn CNC (computer gestuurde) machines. Wij zijn er voor uw kleine en grote series. Let op dat bij het frezen van binnenkanten, altijd een kleine radius blijft staan door de diameter van de frees. 

Lassen

Kunststof lassen? Jazeker, dat doen wij. Lassen van kunststoffen doet u met een speciale hete lucht föhn en lasdraad. U kunt niet alle materialen lassen. PP, HDPE, PC, PVDF en PVC zijn de meest voorkomende lasbare kunststoffen. Met de juiste tools, zou u eventueel zelf kunnen lassen. Let op, dit is een echte ambacht en ziet er makkelijker uit dan dat het is.

Lijmen

Verlijmen in de kunststofmarkt beperkt zich erg in de materialen. Wij verlijmen voornamelijk acrylaat, polycarbonaat en pvc tot halffabricaat of eindproduct. Showroomstollen, overzetkappen, afschermingen en zelfs aquaria, kunt u maken middels speciale verlijmingen. Zelf verlijmen kan een leuke uitdaging zijn als thuisproject.

Bedrukken

Bedrukken van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we je verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.

Bestickeren

Bestickeren van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we je verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.

Laseren

Laseren van kunststoffen is vooral voor zicht werk. Denk aan letters, logo’s en kleine technische producten. Mooie afgewerkte komen zo van de machine af. Sommige materialen krijgen zelfs een gepolijste afwerking.

Buigen

Buigen van kunststoffen kunnen wij tot in de lengte van 3000mm lang met onze buigbank. Buigen doen wij altijd verwarmd. Denk aan PVC, Polycarbonaat, acrylaat en zelfs HDPE. Het buigen is erg verschillend per dikte en per toepassing. Een eigen hitte draad maken is een leuk thuisproject.

Bestickeren

Bestickeren van diverse kunststoffen wordt vooral in de SIGN branche gebruikt. Dit doen wij niet in eigen huis. Wel kunnen we je verder helpen met onze SIGN klanten, de geschikte partner te vinden.
Volg ons:
Boven
WINKELMAND 0
ONLANGS BEKEKEN 0
ASSORTIMENT
OFFERTE

Leuk dat we mee mogen werken aan uw klus!
Klik hieronder op “offerte formulier” en vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

We streven ernaar om binnen twee werkdagen met een geschikt antwoord of een geschikte offerte te komen. Mocht dat langer duren, dan nemen we daarover natuurlijk contact met u op.

Log in of wordt klant

Om te kunnen bestellen en uw prijzen te bekijken heeft u een account nodig.

Haven 17
5161 PB, Sprang Capelle

info@bxs-bv.nl

Telefoon: +31 (0)416 283478