Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

Privacy Policy

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

BXS kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van BXS, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan BXS verstrekt. BXS kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw bedrijfsgegevens
  • Uw betalingsgegevens

WAAROM VOORDELIGKUNSTSTOF.NL GEGEVENS NODIG HEEFT

BXS verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch of via de e-mail contact met u op te kunnen nemen als uw daar om verzoekt.

Daarnaast kan BXS uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG VOORDELIGKUNSTSTOF.NL GEGEVENS BEWAART

BXS bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

BXS verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van BXS worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. BXS gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

BXS maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de AdWords-advertenties van BXS bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen servers in de Verenigde Staten. Lees het pricacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan BXS te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. BXS heeft hier geen invloed op.

BXS heeft Google geen toestemming gegeven om via BXS verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@voordeligkunststof.nl. BXS zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

BXS neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt het passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van BXS maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BXS verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons via info@voordeligkunststof.nl.

Volg ons:
Boven
WINKELMAND 0
ONLANGS BEKEKEN 0
ASSORTIMENT
OFFERTE

Leuk dat we mee mogen werken aan uw klus!
Klik hieronder op “offerte formulier” en vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

We streven ernaar om binnen twee werkdagen met een geschikt antwoord of een geschikte offerte te komen. Mocht dat langer duren, dan nemen we daarover natuurlijk contact met u op.

Log in of wordt klant

Om te kunnen bestellen en uw prijzen te bekijken heeft u een account nodig.

Haven 17
5161 PB, Sprang Capelle

info@bxs-bv.nl

Telefoon: +31 (0)416 283478