Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

Geschiedenis

Hoe het ooit begon,...

Ons verhaal begint bij Joost. In 2002 startte hij Technisch Adviesbureau van Boxel, waar hij verschillende technische vraagstukken engineert. Dit is de fundering van BXS bv en later ook BXS! Joost voelt zelf ook producten op de markt te willen brengen, maar wil dit wel duurzaam doen. Met behulp van verschillende samenwerkingen wordt uiteindelijk BXS bv geboren: Techniek, Constructie en Kunststoffen. BXS bv kent in de jaren die volgen sterke groei bij de kunststofbewerking. Die groei stopt niet, de nieuwe generatie binnen het bedrijf voelt dat het tijd is voor een nieuwe stap: een webshop. Daar komt uiteindelijk in 2018 BXS uit. Het doel? Kunststoffen toegankelijk maken voor iedereen!

Waar we nu staan

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder. De webshop is opgezet door schoonzoon Bob en dochter Bo. Een écht familiebedrijf is geboren, want ook zwagers, broers, zussen, zoons en neefjes zijn inmiddels aan BXS bv en BXS verbonden. In totaal zijn we uitgegroeid tot een familiebedrijf met 25 specialisten, die iedere dag klaar staan om de tofste kunststofprojecten te bedenken én te maken!

Waar we naartoe willen

De afgelopen 20 jaar hebben in het teken gestaan van groei, deze groei willen we natuurlijk doorzetten. Automatisering en digitalisering om jou zo snel en effectief mogelijk vooruit te helpen staan hoog in het vaandel. Daarnaast gaan we aan de slag met een project waarbij we al onze diensten online samen laten komen… Stay tuned!

Volg ons:
Boven

WINKELMAND 0

ONLANGS BEKEKEN 0

ASSORTIMENT
OFFERTE

Leuk dat we mee mogen werken aan uw klus!
Klik hieronder op “offerte formulier” en vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

We streven ernaar om binnen twee werkdagen met een geschikt antwoord of een geschikte offerte te komen. Mocht dat langer duren, dan nemen we daarover natuurlijk contact met u op.

Log in of wordt klant

Om te kunnen bestellen en uw prijzen te bekijken heeft u een account nodig.

Haven 17
5161 PB, Sprang Capelle

info@bxs-bv.nl

Telefoon: +31 (0)416 283478