Omschrijving 

Onze huisnummers zijn gemaakt van hoogwaardig dibond, ook wel aluminium sandwich genoemd. Dibond is een kunststofsoort dat zich prima staande houdt door weer en wind. De dikte van het huisnummer is 3mm, op deze manier blijft het huisnummer licht van gewicht zodat het ten alle tijden makkelijk op te hangen blijft.  We leveren de huisnummers met boormal en bevestigingsmaterialen, zoals afstandhouders. Op deze manier kan het huisnummer onzichtbaar worden opgehangen en ziet het er smooth uit!  

De standaard kleuren van onze huisnummers zijn wit, zwart, brushed zilver (RVS look) en brushed goud. We maken onderscheid in een klein huisnummer (15 cm hoog) een middelgroot huisnummer (20cm hoog) en een groot huisnummer (25cm hoog).  

Wil jij liever een custom made huisnummer? Neem dan contact op met ons via info@voordeligkunststof.nl, dan gaan we voor je aan de slag! 

SPECIFICATIES

 • Materiaal: Dibond
  Materiaal: Dibond
 • Dikte: 3 mm
  Dikte: 3 mm
 • Afwerking:
  Afwerking:
 • Bevestigingsmaterialen inbegrepen
  Bevestigingsmaterialen inbegrepen
 • Specificatie
  Specificatie
 • Specificatie
  Specificatie
 • Goed leesbaar vanaf de weg
  Goed leesbaar vanaf de weg
 • Makkelijk te installeren
  Makkelijk te installeren
 • Ontzichtbare montage
  Ontzichtbare montage

PROJECTEN

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam eleifend metus at risus finibus venenatis. Suspendisse quis lorem posuere, luctus lorem a, mollis turpis.

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam eleifend metus at risus finibus venenatis. Suspendisse quis lorem posuere, luctus lorem a, mollis turpis.

Bevestigingsmogelijkheden 

Afhankelijk van waar de huisnummers op bevestigd worden, zijn er twee opties om te bevestigen. Bij beide opties kiezen we voor een onzichtbare bevestiging, dat heeft de mooiste afwerking op het huis! 

Installatie

Veelgestelde vragen over huisnummers

Alle vragen en antwoorden bij elkaar

Van welk materiaal worden de huisnummers gemaakt?  

De huisnummers worden gemaakt van hoogwaardig dibond. Dibond is een kunststofsoort en wordt ook wel aluminium sandwich genoemd. Dit materiaal is zeer geschikt voor huisnummers. Het verkleurt nauwelijks en is weersbestendig. 

Zijn de huisnummers ook in een ander materiaalsoort verkrijgbaar? 

Dat kan zeker. Bij BXS helpen we je verder met allerlei soorten kunststof. Er zijn verschillende soorten materialen geschikt voor huisnummers, elk met zijn eigen look en feel. We bieden de huisnummers standaard aan in dibond. Maar ook bijvoorbeeld acrylaat huisnummers, ook wel plexiglas huisnummers genoemd, zijn een mooie optie voor de uitstraling van je huis. We horen graag wat voor idee je hebt, vul het formulier in en we gaan voor je aan de slag.  

De prijs bij de niet standaard dibond huisnummers is afwijkend, we sturen je ter goedkeuring altijd eerst een prijsopgave op. 

Kan ik ook een bordje met daarop het huisnummer krijgen?  

Losse huisnummers zijn natuurlijk niet de enige manier voor je huis. Ook bordjes met daarop het huisnummer worden gebruikt. Uiteraard is dat voor ons mogelijk. Stuur je idee op en we gaan voor je aan de slag. We sturen je een voorbeeld en prijsopgave op.  

 

Is dit materiaal enkel te bevestigen met afstandhouders?  

Er zijn verschillende manieren om de huisnummers te bevestigen. We bieden standaard twee opties aan: met zelfklevende tape en met afstandhouders. We kiezen voor deze twee opties omdat het de mooiste afwerking geeft, op deze manier wordt het namelijk onzichtbaar bevestigd. 

Indien je het huisnummer gaat bevestigen op de muur, dan is de beste optie met afstandhouders. Je ontvangt van ons een boormal, alle benodigde bevestigingsmaterialen en een handleiding voor het ophangen. Geen zorgen, het stelt niet veel voor 😉 

Ga je het huisnummer op de voordeur of de brievenbus bevestigen, dan is de beste optie zelfklevende tape. Ook hier krijg je een malletje mee, zodat het altijd netjes recht geplakt kan worden. 

 

Zijn deze huisnummers ook in andere kleuren verkrijgbaar? 

Jazeker. Bekijk alle kleurmogelijkheden via onze webshop. We bieden de standaard kleuren wit, zwart, brushed zilver (RVS look) en brushed goud aan. Als je een ander idee hebt, dan gaan we graag voor je aan de slag. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!  

De prijs bij de niet standaard  kleuren is afwijkend, we sturen je ter goedkeuring altijd eerst een prijsopgave op. 

Wat is de prijs van een afwijkende grootte, afwijkende kleur of afwijkend materiaal?  

Dat is volledig afhankelijk van wat voor soort materiaal en kleur er wordt gekozen. Zodra je het formulier hebt ingevuld met je wensen, gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een prijs naar je door te sturen.  

Kan ik ook een bordje met daarop het huisnummer en naam krijgen? 

Is alleen je huisnummer niet genoeg en wil je ook graag de familienamen aan de muur of voordeur? Dat is geen enkel probleem. Stuur je idee op en we gaan voor je aan de slag. We sturen je een voorbeeld en prijsopgave op.  

Ik wil mijn huisnummers op de buitenmuur van mijn huis bevestigen, hoe kan ik dat het beste doen?

Als je het huisnummer gaat bevestigen op de muur, dan is dat het handigste met een boormal, schroeven en afstandhouders. Op deze manier wordt het onzichtbaar opgehangen en geeft het een mooie look en feel. Geen zorgen, bij bestelling ontvang je van ons een boormal en alle bevestigingsmaterialen die je nodig hebt! Helaas is zelfklevende tape op de buitenmuur niet mogelijk, omdat het niet goed genoeg blijft hangen. 

Ik wil mijn huisnummer graag op de voordeur bevestigen, hoe kan ik dat het beste doen? 

Als je het huisnummer gaat bevestigen op de voordeur, dan is de beste optie die met zelfklevende tape. Op deze manier is het ook nog eens handig om op te hangen en hoeven er geen boren en schroeven aan pas te komen. Je ontvangt van ons naast het huisnummer met zelfklevende tape, ook een malletje zodat het huisnummer altijd netjes recht geplakt kan worden! 

Ik wil mijn huisnummer graag op de brievenbus bevestigen, hoe kan ik dat het beste doen?  

Als je het huisnummer gaat bevestigen op de brievenbus, dan is de beste optie die met zelfklevende tape. Op deze manier is het ook nog eens handig om op te hangen en hoeven er geen boren en schroeven aan pas te komen. Je ontvangt van ons naast het huisnummer met zelfklevende tape, ook een malletje zodat het huisnummer altijd netjes recht geplakt kan worden! 

Afstandhouders

Ga je het huisnummer op de buitenmuur bevestigen? Dan is de beste optie die met de afstandhouders. Bij je bestelling wordt het huisnummer geleverd inclusief afstandhouders, schroeven, een boormal en een handleiding over hoe je het huisnummer het beste kan bevestigen. Wees gerust, het stelt niet veel voor! Op deze manier zijn de schroeven niet zichtbaar op het huisnummer, dat geeft een mooie afwerking op het huis.

Bevestigingsinstructie

 1. Plak de boormal op de positie waar jij je cijfer wilt hebben.
 2. Boor met een klein boortje door de mal heen op de muur om een markeringspunt te maken.
 3. Kies de juiste boor bij de plug (boor 4mm) en boor het gaat zo diep als dat de plug lang is.
 4. Zuig / blaas het gat leeg en tik de plug voorzichtig in de muur
 5. Klik de letter in de muur met de voorgelijmde dopjes op de cijfers.

Et voila, je cijfer hangt.

Zelfklevende tape

Ga je het huisnummer op bijvoorbeeld de deur of de brievenbus bevestigen? Dan is de beste optie de zelfklevende tape. Bij je bestelling wordt je huisnummer geleverd inclusief deze tape. Je hoeft dan alleen nog het beschermlaagje eraf te halen en het netjes te plakken daar waar jij het graag wil. Je ontvangt van ons bij je bestelling altijd een malletje zodat het huisnummer recht en gelijk opgehangen kan worden.

Boven