0416 283 478

Techniek en Constructie

In combinatie met kunststoffen

Ontwerpen zit BXS in het bloed en met onze bewerkingsmogelijkheden, kunt u uw product/project volledig aan ons toevertrouwen.
Onze kennis en ervaring binnen een breed gebied van de werktuigbouw en kunststofmarkt, zorgt ervoor dat BXS u van begin tot eind van dienst kan zijn.

De ondertitel van deze pagina zegt het eigenlijk al, techniek en constructie gaan hand in hand met kunststoffen. Het produceren van halffabricaten en eindproducten verloopt binnen BXS altijd in combinatie met kunststoffen.

Op het gebied van techniek, constructie en kunststoffen is BXS een veelzijdige partner met veel kennis en kunde. Daarom kunnen wij diensten binnen een brede markt in de werktuigbouwkunde aanbieden.

Onze producten die binnen techniek en constructie vallen zijn vermeld in onderstaande teksten. Door middel van afbeeldingen wordt duidelijk gemaakt wat BXS verstaat onder deze producten. Houdt onze website in de gaten voor aanvullende project en product foto’s. Geïnteresseerd in BXS? Wij staan voor u klaar!

Conveyor systemen

BXS zorgt voor optimalisatie van productie processen door de productie en montage van conveyor systemen. Conveyor systemen is een totaal oplossing waarbij gebruikt wordt gemaakt van onze rollenbanen. Voorbeelden ziet u voorbijkomen in onderstaande galerij.

Transport pallets

Om een schadeloos transport te garanderen, realiseert BXS verschillende soorten transport pallets.

Staal en kunststof 

Onderstaand zijn een aantal perfecte voorbeelden te vinden over de samenwerking tussen staal en kunststof. Dit zijn voorbeelden waar BXS vooral voor gaat. Een ideale combinatie om uw zo breed mogelijk van dienst te zijn.

Kunststoflassen

Voor al uw kunststof laswerk kunt u bij BXS terecht. Wij hebben vier vakmannen in dienst die deze handeling kunnen uitvoeren. Kunststof laswerk komt voor in toepassingen als filterbakken, geluidsdempers, zuurkasten, boven- en ondergrondsleidingwerk, opslagtanks, afschermkappen en ga zo maar door.