Stuiklassen PE

Stuiklassen PE ✓ BXS BV ✓ Techniek, constructie en kunststoffen ✓ Unieke combinatie van kennis en ervaring ✓ Slim in service ✓ Flexibel ✓ Doelgericht ✓ Eigen bezorgdienst.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Voor het stuiklassen van polyetheen (PE) moet u bij BXS BV zijn. BXS BV bundelt techniek en constructie met kunststof om de klant zo breed mogelijk van dienst te zijn. Wij geloven dat kunststof een product van de toekomst is. Door halffabricaten en eindproducten te combineren met moderne kunststoftechnieken kunnen wij nieuwe inzichten in technische oplossingen realiseren. BXS BV staat bekend om een slimme service, flexibiliteit en doelgerichtheid. Bent u op zoek naar een partner voor het stuiklassen van PE? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

BXS BV: Stuiklassen van PE en andere bewerkingen van kunststof

PE-stuiklassen is een lastechniek die zorgt voor een betrouwbare en homogene verbinding van kunststof. BXS BV heeft met een stuikbank de professionele apparatuur in huis om platen tot uw gewenste lengte te stuiklassen. Deze stuikbanken hebben een werkbereik van 4000 mm breedte en 80 mm dikte. Naast het stuiklassen van PE kunt u bij ons ook andere bewerkingen als draadlassen, spiegellassen en frezen laten doen. Alles doen wij in eigen huis, waardoor wij uw gewenste bewerkingen altijd tegen scherpe prijzen kunnen realiseren.

Bel ons voor vragen over het stuiklassen van PE

Het maken van een afspraak voor het PE-stuiklassen van kunststof doet u via het telefoonnummer 0416 283 478. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Spiegellassen kunststof - Polycarbonaat platen op maat zagen - Kunststof tankbouw - Kunststof leidingwerk - Draadlassen

Slim_in_service

Slim in service, een breed netwerk met veel kennis en kunde om u in alle opzichten verder te helpen met uw technische vraag. Daarnaast kunnen wij, door de combinatie van onze dienstverlening en handel, hogere kortingen vervaardigen bij onze toeleveranciers. Dat betekent voor u, een scherpe prijs.

Flexibel

Flexibel. Omdat BXS zelf beschikt over een tal van bewerkingsmogelijkheden, heeft BXS het productieproces zelf in de hand. Ook heeft BXS een eigen bezorgdienst en dus de levertijd in eigenhand. Uw bestelling wordt hoogstpersoonlijk aan u aangeleverd. De combinatie van al onze bewerkingsmogelijkheden met een eigen bezorgdienst, maakt BXS een flexible partner.

Doelgericht

Doelgericht. Uw vraag is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij graag aan. Wij staan voor kwaliteit en dat willen we bereiken door, samen met u, doelgericht aan uw vraag te werken. BXS heeft de mogelijkheid al uw vragen binnen de kunststof markt te kunnen beantwoorden. Samen met u werken aan uw doel, wij staan voor u klaar!