Spiegellassen kunststof

Spiegellassen kunststof ✓ BXS BV ✓ Techniek, constructie en kunststoffen ✓ Unieke combinatie van kennis en ervaring ✓ Slim in service ✓ Flexibel ✓ Doelgericht ✓ Eigen bezorgdienst.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

BXS BV heeft alles in huis voor het spiegellassen van kunststof. Wij zijn al jarenlang actief in de kunststofsector. Door een unieke combinatie van ervaring en kennis op het gebied van werktuigbouw zijn wij voor iedere klant een sterke partner. Onze professionele werknemers laten nooit een technische vraag onbeantwoord en bij ons heeft u de garantie op eindproducten en halffabricaten van hoogwaardig niveau. Ook voor het spiegellassen van kunststof bent u bij BXS BV aan het juiste adres.

Spiegellassen van kunststof met professionele apparatuur van BXS BV

Spiegellassen wordt gebruikt bij het verbinden van thermoplastische kunststoffen. BXS BV beschikt over professionele apparatuur voor het spiegellassen van groot en klein kunststof: van een diameter van 20 mm tot en met 250 mm. Het spiegellassen zorgt ervoor dat de uiteinden van kunststof buizen met elkaar verbonden worden. Daardoor is deze lastechniek ideaal voor het lassen van kunststof leidingwerk. Omdat BXS BV het gehele productieproces in eigen hand heeft, kunnen wij onze diensten aanbieden tegen een voordelig tarief.

Flexibel door eigen productieproces en bezorgdienst

BXS BV heeft ook een eigen bezorgdienst en zodoende kunnen wij leveren wanneer u dat wilt. De bestelling wordt vervolgens hoogstpersoonlijk aan u afgeleverd. Bent u op zoek naar een flexibele partner voor het spiegellassen en andere bewerkingen van kunststof? Neem dan vandaag nog contact op met 0416 283 478.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Reclame kunststoffen - Polycarbonaat platen op maat - Kunststof pallets kopen - Kunststof 3D-printen - Stuiklassen PP

Slim_in_service

Slim in service, een breed netwerk met veel kennis en kunde om u in alle opzichten verder te helpen met uw technische vraag. Daarnaast kunnen wij, door de combinatie van onze dienstverlening en handel, hogere kortingen vervaardigen bij onze toeleveranciers. Dat betekent voor u, een scherpe prijs.

Flexibel

Flexibel. Omdat BXS zelf beschikt over een tal van bewerkingsmogelijkheden, heeft BXS het productieproces zelf in de hand. Ook heeft BXS een eigen bezorgdienst en dus de levertijd in eigenhand. Uw bestelling wordt hoogstpersoonlijk aan u aangeleverd. De combinatie van al onze bewerkingsmogelijkheden met een eigen bezorgdienst, maakt BXS een flexible partner.

Doelgericht

Doelgericht. Uw vraag is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij graag aan. Wij staan voor kwaliteit en dat willen we bereiken door, samen met u, doelgericht aan uw vraag te werken. BXS heeft de mogelijkheid al uw vragen binnen de kunststof markt te kunnen beantwoorden. Samen met u werken aan uw doel, wij staan voor u klaar!