Reclame kunststoffen

Reclame kunststoffen ✓ BXS BV ✓ Techniek, constructie en kunststoffen ✓ Unieke combinatie van kennis en ervaring ✓ Slim in service ✓ Flexibel ✓ Doelgericht ✓ Eigen bezorgdienst.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Maak uw grafische ideeën werkelijkheid door uw reclame kunststoffen te laten vervaardigen door BXS BV. Een goede service en een hoge klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers weten alles over de verschillende bewerkingen van kunststof. Omdat wij alle apparatuur in eigen beheer hebben, kunnen we een snelle en voordelige service garanderen. BXS BV bezit ook een eigen bezorgdienst. U kunt bij ons aangeven wanneer u uw bestelling wilt ontvangen en dan zorgen wij dat de bestelling van reclame kunststoffen op de gewenste dag persoonlijk bij u wordt afgeleverd.

Bij BXS BV heeft u de keuze uit een breed assortiment reclame kunststoffen

U kunt bij ons reclame kunststoffen in zowel halffabricaat als eindproduct bestellen. BXS BV heeft een breed assortiment van reclame kunststoffen die in plaat, vol- en holstaf geleverd kunnen worden. Uw digitale ideeën kunnen wij onder meer op de volgende manieren realiseren:

  • Spiegelplaat
  • Magnetisch folie
  • Geschuimd PVC
  • (Meerwandig) acrylaat
  • Aluminium sandwichplaat
  • Evacast

Met behulp van onze professionele CNC freesbank kunnen wij de mooiste vormen en letters voor uw organisatie frezen en graveren.

Vraag ons team naar de mogelijkheden

Voor al uw complexe technische producten en reclame kunststoffen heeft BXS BV de passende oplossing. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers via het telefoonnummer 0416 283 478 en vraag de mogelijkheden. Ons team heeft de juiste kennis en ervaring in huis om iedere technische vraag van onze klanten te beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Polycarbonaat platen zagen - Polycarbonaat bewerken - Kunststof leidingwerk - Extrusielassen kunststof - Stuiklassen PE

Slim_in_service

Slim in service, een breed netwerk met veel kennis en kunde om u in alle opzichten verder te helpen met uw technische vraag. Daarnaast kunnen wij, door de combinatie van onze dienstverlening en handel, hogere kortingen vervaardigen bij onze toeleveranciers. Dat betekent voor u, een scherpe prijs.

Flexibel

Flexibel. Omdat BXS zelf beschikt over een tal van bewerkingsmogelijkheden, heeft BXS het productieproces zelf in de hand. Ook heeft BXS een eigen bezorgdienst en dus de levertijd in eigenhand. Uw bestelling wordt hoogstpersoonlijk aan u aangeleverd. De combinatie van al onze bewerkingsmogelijkheden met een eigen bezorgdienst, maakt BXS een flexible partner.

Doelgericht

Doelgericht. Uw vraag is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij graag aan. Wij staan voor kwaliteit en dat willen we bereiken door, samen met u, doelgericht aan uw vraag te werken. BXS heeft de mogelijkheid al uw vragen binnen de kunststof markt te kunnen beantwoorden. Samen met u werken aan uw doel, wij staan voor u klaar!