Polycarbonaat bewerken

Polycarbonaat bewerken ✓ BXS BV ✓ Techniek, constructie en kunststoffen ✓ Unieke combinatie van kennis en ervaring ✓ Flexibel en doelgericht.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Polycarbonaat kunt u laten bewerken door de specialisten van BXS. Wij leveren voornamelijk polycarbonaat aan reclamebedrijven en bedrijven in de chemische industrie of de machine- en installatietechniek. Wij leveren zowel halffabricaten als eindproducten met een snelle en flexibele service.

Polycarbonaat en andere technische kunststoffen laten bewerken door BXS

In de huidige techniek zijn technische kunststoffen zoals polycarbonaat niet meer weg te denken. Ze gaan dan ook gepaard met verschillende andere materialen om een duurzaam en sterk product te vormen. Daarom kunt u bij ons terecht voor halffabricaten en voor eindproducten. Wij leveren plaatmateriaal en vol- of holstaf. Dit doen wij met een flexibele en doelgerichte service. Met onze interne kennis en kunde en ons brede netwerk kunnen we u altijd helpen met uw technische vraag. We zorgen voor uitstekende kwaliteit en een erg scherpe prijs. We hebben het productieproces zelf in de hand, wat ons erg flexibel maakt. We kunnen dus zelf uw polycarbonaat op maat bewerken.

Een eigen bezorgdienst

Heeft u door ons uw polycarbonaat laten bewerken, dan kunt u erop rekenen dat wij uw bestelling hoogstpersoonlijk aan u aanleveren. Wij hebben namelijk een eigen bezorgdienst en daarmee hebben we dus de levertijd in eigen hand. Natuurlijk zorgen we er dan ook dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Wilt u meer weten over het bewerken van polycarbonaat of de andere mogelijkheden van onze kwalitatieve en flexibele dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 283478.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Kunststof tankbouw - Kunststof 3D-printen - Stuiklassen PP - Spiegellassen kunststof - Polycarbonaat platen op maat zagen

Slim_in_service

Slim in service, een breed netwerk met veel kennis en kunde om u in alle opzichten verder te helpen met uw technische vraag. Daarnaast kunnen wij, door de combinatie van onze dienstverlening en handel, hogere kortingen vervaardigen bij onze toeleveranciers. Dat betekent voor u, een scherpe prijs.

Flexibel

Flexibel. Omdat BXS zelf beschikt over een tal van bewerkingsmogelijkheden, heeft BXS het productieproces zelf in de hand. Ook heeft BXS een eigen bezorgdienst en dus de levertijd in eigenhand. Uw bestelling wordt hoogstpersoonlijk aan u aangeleverd. De combinatie van al onze bewerkingsmogelijkheden met een eigen bezorgdienst, maakt BXS een flexible partner.

Doelgericht

Doelgericht. Uw vraag is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij graag aan. Wij staan voor kwaliteit en dat willen we bereiken door, samen met u, doelgericht aan uw vraag te werken. BXS heeft de mogelijkheid al uw vragen binnen de kunststof markt te kunnen beantwoorden. Samen met u werken aan uw doel, wij staan voor u klaar!