Kunststof tankbouw

Kunststof tankbouw ✓ BXS BV ✓ Techniek, constructie en kunststoffen ✓ Unieke combinatie van kennis en ervaring ✓ Slim in service ✓ Flexibel ✓ Doelgericht ✓ Eigen bezorgdienst.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Als u op zoek bent naar een expert in kunststof tankbouw moet u zeker eens contact opnemen met BXS BV. Wij houden ons al jarenlang bezig met de techniek en constructie van kunststoffen. Inmiddels heeft BXS BV een grote staat van dienst opgebouwd en kunnen wij iedere klant zo breed mogelijk van dienst zijn. Onze medewerkers weten alles over moderne kunststoftechnieken en technische oplossingen in de werktuigbouw. Ook hebben wij de juiste kennis in huis voor kunststof tankbouw.

Kunststof tankbouw door BXS BV: kwaliteit voor een scherpe prijs

Kunststof tanks worden onder meer in de chemische industrie gebruikt voor de opslag van water, chemicaliën en oliën. Deze kunststof constructies mogen natuurlijk niet lekken. Daarom is het belangrijk dat de tankbouw door een professioneel bedrijf wordt gedaan. BXS BV beschikt over de kennis en ervaring die nodig is om moderne opslagtanks van kunststof snel en tegen een scherpe prijs te vervaardigen. Omdat wij hoogwaardige bewerkingsapparatuur bezitten, houden wij het volledige productieproces in eigen hand. Naast kunststof tankbouw kunt u bij ons terecht voor allerlei bewerkingen en de aanschaf van technische kunststoffen. BXS BV heeft een uitgebreid aanbod van kunststoffen die in vol- en holstaf en plaat geleverd worden.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met BXS BV via het telefoonnummer 0416 283 478 en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Kunststof pallets kopen - Extrusielassen kunststof - Stuiklassen PE - Reclame kunststoffen - Polycarbonaat platen op maat

Slim_in_service

Slim in service, een breed netwerk met veel kennis en kunde om u in alle opzichten verder te helpen met uw technische vraag. Daarnaast kunnen wij, door de combinatie van onze dienstverlening en handel, hogere kortingen vervaardigen bij onze toeleveranciers. Dat betekent voor u, een scherpe prijs.

Flexibel

Flexibel. Omdat BXS zelf beschikt over een tal van bewerkingsmogelijkheden, heeft BXS het productieproces zelf in de hand. Ook heeft BXS een eigen bezorgdienst en dus de levertijd in eigenhand. Uw bestelling wordt hoogstpersoonlijk aan u aangeleverd. De combinatie van al onze bewerkingsmogelijkheden met een eigen bezorgdienst, maakt BXS een flexible partner.

Doelgericht

Doelgericht. Uw vraag is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij graag aan. Wij staan voor kwaliteit en dat willen we bereiken door, samen met u, doelgericht aan uw vraag te werken. BXS heeft de mogelijkheid al uw vragen binnen de kunststof markt te kunnen beantwoorden. Samen met u werken aan uw doel, wij staan voor u klaar!