Extrusielassen kunststof

Extrusielassen kunststof ✓ BXS BV ✓ Techniek, constructie en kunststoffen ✓ Unieke combinatie van kennis en ervaring ✓ Slim in service ✓ Flexibel ✓ Doelgericht ✓ Eigen bezorgdienst.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Het extrusielassen van kunststof laat u natuurlijk doen door een expert als BXS BV. Kunststof is een duurzaam materiaal en maakt uw producten sterk door de vele combinaties die mogelijk zijn. Om zoveel mogelijk plezier te hebben van kunststofproducten raden wij aan om het bewerken over te laten aan professionals. BXS BV beschikt over tal van bewerkingsapparatuur en daardoor kunnen wij allerlei bewerkingen uitvoeren voor de klant. Ook het extrusielassen van kunststof gebeurt bij ons door vakkundige medewerkers. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatieve service.

Bewerkingen als extrusielassen en levering van technische kunststoffen door BXS BV

Extrusielassen is een methode waarbij de kunststof handmatig en machinaal gelast wordt. Deze methode is uitermate geschikt voor het lassen van Polyetheen (PE) en polypropeen (PP). Na het lasproces bent u verzekerd van een enorm stevige constructie. Voor het extrusielassen van grote en stevige kunststofconstructies maakt BXS BV gebruik van eersteklas lasapparaten. Naast het bewerken van kunststof leveren wij ook verschillende technische kunststoffen aan onder meer de chemische en farmaceutische industrie, reclame bedrijven en attractieparken. Omdat wij een eigen bezorgdienst bezitten, heeft BXS bv(hebben wij) de levertijd in eigen hand. Neem voor meer informatie over het extrusielassen van kunststof en alle andere mogelijkheden contact met ons op via het telefoonnummer 0416 283 478.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Draadlassen - Spiegellassen kunststof - Polycarbonaat platen op maat zagen - Polycarbonaat bewerken - Kunststof leidingwerk

Slim_in_service

Slim in service, een breed netwerk met veel kennis en kunde om u in alle opzichten verder te helpen met uw technische vraag. Daarnaast kunnen wij, door de combinatie van onze dienstverlening en handel, hogere kortingen vervaardigen bij onze toeleveranciers. Dat betekent voor u, een scherpe prijs.

Flexibel

Flexibel. Omdat BXS zelf beschikt over een tal van bewerkingsmogelijkheden, heeft BXS het productieproces zelf in de hand. Ook heeft BXS een eigen bezorgdienst en dus de levertijd in eigenhand. Uw bestelling wordt hoogstpersoonlijk aan u aangeleverd. De combinatie van al onze bewerkingsmogelijkheden met een eigen bezorgdienst, maakt BXS een flexible partner.

Doelgericht

Doelgericht. Uw vraag is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij graag aan. Wij staan voor kwaliteit en dat willen we bereiken door, samen met u, doelgericht aan uw vraag te werken. BXS heeft de mogelijkheid al uw vragen binnen de kunststof markt te kunnen beantwoorden. Samen met u werken aan uw doel, wij staan voor u klaar!