Draadlassen

Draadlassen ✓ BXS BV ✓ Techniek, constructie en kunststoffen ✓ Unieke combinatie van kennis en ervaring ✓ Flexibel en doelgericht.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

BXS is specialist in het bewerken van kunststoffen, bijvoorbeeld door middel van draadlassen. Met onze unieke combinatie van kennis en ervaring kunnen wij doelgerichte en specifieke service bieden. Wij doen onze diverse bewerkingen in eigen huis. Op deze manier kunnen wij zorgen voor een slimme en snelle service. Voor het draadlassen van diverse kunststoffen bent u dus aan het juiste adres bij BXS.

Draadlassen van verschillende technische kunststoffen

Doordat technische kunststoffen niet meer uit de techniek zijn weg te denken, kunnen we deze geheel op maat maken. In veel verschillende branches gaan deze technische kunststoffen gepaard met verschillende materialen waardoor het eindproduct erg duurzaam en sterk wordt. Wij kunnen plaat materiaal in vol- of holstaf, maar ook technisch kunststof in halffabricaat of eindproduct leveren. Dit kunnen we doen door verschillende bewerkingen uit te voeren zoals draadlassen, frezen, moflassen, gieten, zagen, boren en nog veel meer.

Uitstekende kennis en kunde

Wij bieden u een snelle service, doordat wij alles in eigen beheer hebben. Wij hebben dan ook alle nodige kennis en kunde in huis om u verder te helpen met uw technische vraag. Door onze eindeloze bewerkingsmogelijkheden zoals draadlassen, kunnen wij u altijd een oplossing op maat bieden. Wij gaan de uitdaging graag aan! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 283478.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Stuiklassen PP - Reclame kunststoffen - Polycarbonaat platen op maat - Kunststof tankbouw - Kunststof 3D-printen

Slim_in_service

Slim in service, een breed netwerk met veel kennis en kunde om u in alle opzichten verder te helpen met uw technische vraag. Daarnaast kunnen wij, door de combinatie van onze dienstverlening en handel, hogere kortingen vervaardigen bij onze toeleveranciers. Dat betekent voor u, een scherpe prijs.

Flexibel

Flexibel. Omdat BXS zelf beschikt over een tal van bewerkingsmogelijkheden, heeft BXS het productieproces zelf in de hand. Ook heeft BXS een eigen bezorgdienst en dus de levertijd in eigenhand. Uw bestelling wordt hoogstpersoonlijk aan u aangeleverd. De combinatie van al onze bewerkingsmogelijkheden met een eigen bezorgdienst, maakt BXS een flexible partner.

Doelgericht

Doelgericht. Uw vraag is onze uitdaging en uitdagingen gaan wij graag aan. Wij staan voor kwaliteit en dat willen we bereiken door, samen met u, doelgericht aan uw vraag te werken. BXS heeft de mogelijkheid al uw vragen binnen de kunststof markt te kunnen beantwoorden. Samen met u werken aan uw doel, wij staan voor u klaar!