0416 283 478

Hier staan wij voor

Service gegarandeerd, kwaliteit staat voorop en door onze eigen bezorgdienst zijn we flexibel!

Wij staan erop dat iedere technische vraag voor onze klanten beantwoord wordt. Ons brede netwerk, interne kennis en kunde maken BXS een complete en sterke partner voor u.
Wij delen onze kennis graag en garanderen u halffabricaten en eindproducten op hoog niveau!

BXS staat voor u klaar!

Wij staan erop dat iedere technische vraag van onze klant wordt beantwoord. Ons brede netwerk en interne kennis en kunde, maken BXS een complete partner voor u.
Wij delen onze kennis graag en garanderen u halffabricaten en eindproducten op hoog niveau. Door het nastreven van onze kernwaardes, willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Waardevol

Waarde toevoegen door een persoonlijke, klantgerichte en creatieve benadering
Door ons creatieve personeel, is BXS in de mogelijkheid veel klantvragen op te lossen. De persoonlijke benadering zorgt voor een klantgerichte cultuur. Dat maakt BXS een betrouwbare partner in de klantgerichte maakindustrie. Open en eerlijk zaken doen helpt ons daarbij. Daarnaast streven we naar een open, betrouwbare en persoonlijke werkomgeving voor alle BXS’ers

Vooruitstrevend

Een vooruitstrevende organisatie door het streven naar constante verbetering
Groei komt niet uit de lucht allen en gaat vaak met kleine stappen. Niets of niemand is perfect. We streven daarom niet naar een perfecte, maar naar een positief progressieve werkomgeving. Op alle vlakken van de organisatie kan worden verbeterd, we streven ernaar om hier constant mee bezig te zijn. Intern is BXS een informele werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling van werknemers wordt gestimuleerd.

Samensterk

Samen sterk door een flexibele en zelfstandige omgeving
Het credo van BXS is: Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Intern wordt BXS beschouwd als een zelfstandig werkende bedrijfscultuur waar een ondernemende houding wordt gewaardeerd. Een klantgerichte productieomgeving is een omgeving waarin snel schakelen en samenwerken nauw aan elkaar zijn verbonden. Wij staan met onze medewekers en ons netwerk altijd voor u klaar.